Over ons

Over ons

Welkom op Gelijkverzekerd.nl. Bij ons kunt u rekenen op een hoge mate van service, een goede bereikbaarheid en altijd scherpe premie’s tegen goede voorwaarden.

Gelijkverzekerd.nl is een initiatief van Onno van Overbeeke Financieel Advies BV. Wij zijn een advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, beleggingen en financieringen. U kunt dit allemaal nalezen in onze dienstenwijzer (hier moet een pdf geopend worden, de dienstenwijzer Help me even herinneren dat ik je deze stuur).

Wij proberen ons te onderscheiden van overige aanbieders van verzekeringen via internet door middel van onze lage premie’s met goede voorwaarden, maar wel gecombineerd met een hoge mate van service. Zo begeleiden wij u bij schade van de gebeurtenis tot aan de schade uitkering. Het enige wat u hoeft te doen is het melden van de schade via het kopje “schade melden” en wij regelen de rest. Wij vullen het schadeformulier voor u in, onderzoeken de polisdekking, doen de melding aan de verzekeraar en schakelen een reparateur voor u in. Dit zit allemaal bij de premie inbegrepen.

De medewerkers van Gelijkverzekerd.nl zijn allemaal vakbekwaam, geschoold en ervaren. Wij houden onze kennis bij door middel van de jaarlijkse permanente educatie, het lezen van vakbladen en het bijwonen van congressen, meetings en cursussen. Wij zijn dan ook in het bezit van de vereiste vergunningen bij de Autoriteit Financiale Markten (AFM), onder nummer 12012524. Tevens zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KiFid onder nummer 300.008496.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over producten of diensten, of wilt u de personen achter Gelijkverzekerd.nl leren kennen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.